Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Στρος Καν : Η καμαριέρα, το βιάγκρα και ο εθισμένος στο σεξ ισχυρός του ΔΝΤ

Ο κάποτε υσχυρός άνθρωπος του ΔΝΤ, αποδείχθηκε πως ο εθισμός του στο σεξ με άγνωστες γυναίκες, είναι το πάθος αλλά και η αδυναμία του.

Μπορεί να του στοίχισαν τη θέση στο τιμόνι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και την πιθανότητα να γίνει ο επόμενος πρόεδρος της Γαλλίας, φαίνεται πως η "αρρώστια" που έχει με το σεξ, είναι πιο ισχυρή από τις όποιες πολιτικές του φιλοδοξίες.
Ο σοσιαλιστής πολιτικός είχε το όνομα του «κτήνους του σεξ» ή του «μεγάλου γόη», όπως έχει προκύψει από φήμες αλλά και από τα ροζ σκάνδαλα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Μας έχει αποδείξει πως το νόημα στη ζωή δεν είναι η πολιτική ούτε και η καριέρα, αλλά το σεξ και η ευχαρίστηση που αυτό παρέχει.
Μπορεί στο φως της δημοσιότητας να υπήρξαν πολλές οι φήμες για τις ερωτικές του συνευρέσεις με γυναίκες μορφωμένες και μη, ιερόδουλες και νοικοκυρές, η  32χρονη όμως καμαριέρα Οφήλια Φαμοντιτίνα, ήταν αυτή που τον οδήγησε στις φυλακές, με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού της.
Σύμφωνα με τις κατηγορίες της καμαριέρας, ο ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ βγήκε γυμνός από το μπάνιο της σουίτας όσο αυτή συγύριζε, την κυνήγησε, προσπάθησε να την βιάσει και την εξανάγκασε τελικά σε στοματικό έρωτα, αφού προηγουμένως κλείδωσε την πόρτα. Η μετέπειτα ιστορία είναι γνωστή σε όλους. Ο Στρος Καν, οδηγήθηκε στις φυλακές, συνοδευόμενος από αστυνομικούς και με χειροπέδες, σαν στυγνός εγκληματίας. Οι αντιδράσεις του κόσμου ποικίλες. Κάποιοι αντέδρασαν σθεναρά για τον τρόπο που ο πολιτικός οδηγήθηκε στις φυλακές, κάποιοι πως είναι αυτό που αρμόζει σε βιαστές γυναικών.
Ο ίδιος αρνήθηκε σφόδρα ότι υπήρξε βιαστής, και δεν απολογήθηκε για τις εξωσυζυγικές του περιπέτειες, δηλώνοντας :
"Εκτός από την ελεύθερη σεξουαλική μου ζωή, την οποία δεν είμαι ο μόνος από την πολιτική και επιχειρηματική ζωή που έχω- και δεν κάνω τίποτα παράνομο- δεν υπάρχει τίποτα άλλο για να μου προσάψουν".
Η ερωτική ιστορία της καμαριέρας όμως δεν ήταν η μόνη. Ήταν απλά η αρχή του να βγουν στο φως της δημοσιότητας όλα τα ροζ σκάνδαλα του Στρος.
Η υπόθεση της εξωσυζυγικής σχέσης του με την Ουγγαρέζα Οικονομολόγο και υφισταμένη του, Πιρόσκα Νάγκι, το 2008, προκάλεσε διεθνή σάλο.
Η αποκάλυψη της σχέσης αυτής,  έγινε από τον Αργεντίνο σύζυγο της Νάγκι, ο οποίος βρήκε στον υπολογιστή της ξανθιάς Ουγγαρέζας απίστευτου ερωτικού περιεχομένου email της συζύγου του και του Στρος Καν. Ο "γυναικάς" δυνατός του ΔΝΤ, ομολόγησε τη σχέση του, κάνοντας λόγο για "λάθος και φτωχή κρίση".
Η σύζυγος του Καν, έκανε λόγο για "one night stand" την οποία τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της είχαν αποφασίσει να ξεχάσουν, μιας και αγαπούσε πολύ ο ένας τον άλλο.
Την ίδια χρονιά μια ακόμα γυναίκα η 26χρονη Emilie Byhet, εμφανίστηκε ως «προστατευόμενη» του. Η νεαρή φοιτήτρια, υπήρξε μια από τις πιο ένθερμες οπαδούς του κατά τη διάρκεια των Προεδρικών εκλογών.
Η πρόσληψή της στη θέση του κέντρου ερευνών του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, προκάλεσε οργή στους κύκλος του,  καθώς τα τυπικά της προσόντα ήταν πολύ λιγότερα από τα…υπόλοιπα.
Μια νεαρή ηθοποιός επίσης είχε πει πως ο Καν έκανε «σαν γορίλας» όταν την οδήγησε σε ένα διαμέρισμα στο Παρίσι.
Και να που ξανά, πριν από λίγες μέρες, ένα ακόμη δημοσίευμα που τον εμπλέκει σε ομαδικό σεξ και όργια, κάνει το γύρο του κόσμου.
Αυτή τη φορά, δυο ιδιοκτήτες ενός οίκου ανοχής: ο Ντομινίκ Αλντερβεϊρέλ και η σύντροφος του Μπεατρίς Λεγκρέν, έβγαλαν τα άπλυτα του στη φόρα, μιλώντας στο Vanity Fair.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους,  μια νεαρή κοπέλα ήρθε σε σεξουαλική επαφή επί 30 λεπτά με τον Καν, αφού πρώτα ο ίδιος είχε πάρει βιάγκρα. Πέντε άνδρες  μάλιστα παρακολουθούσαν την πράξη τους.
Το ζεύγος που διατηρεί αλυσίδα οίκων ανοχής στο Βέλγιο, είπε ότι το όργιο έγινε στο υπόγειο του εστιατορίου L' Aventure, μετά από γεύμα, στις 6 Μαρτίου του 2009.
πηγή:mylady.gr