Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Όλα τα αρώματα του φθινοπώρου, για ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο!

Υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο στις μυρωδιές που χαρακτηρίζουν μια εποχή του χρόνου:
όπως το καλοκαίρι αναζητούμε τη μεθυστική εσάνς του νυχτολούλουδου στα σοκάκια και τις αυλές των νησιών, έτσι και κάθε φθινόπωρο επιστρέφουμε στα γλυκά αρώματα των εποχιακών φρούτων και των ζεστών μπαχαρικών. Γιατί τίποτα δεν αντιπροσωπεύει καλύτερα το φθινόπωρο από τις μυρωδιές της κανέλας, του αχλαδιού και τη βανίλιας!
Πώς θα σας φαινόταν, λοιπόν, ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο που ταιριάζει γάντι με την εποχή που διανύουμε; Επιλέξαμε 4+1 προϊόντα που με τα λαχταριστά τους αρώματα μας προετοιμάζουν για τις ψυχρές φθινοπωρινές μέρες που έχουμε μπροστά μας, ενώ παράλληλα εγγυώνται ένα απολαυστικό μπάνιο!
Korres Vanilla Plum shower gel:
Αφρόλουτρο ιδανικό για καθημερινή χρήση, με το ζεστό άρωμα από Βανίλια και Δαμάσκηνο. Στα συστατικά του περιλαμβάνονται βιολογικά εκχυλίσματα Αλθαίας και Ελίχρυσου, τα οποία διαθέτουν σημαντική ενυδατική δράση. Και φυσικά, λατρεύουμε τις νέες συσκευασίες των αφρόλουτρων Κορρέ με το vintage look!
L’Occitane Almond Shower Oil:
Για μέγιστη ενυδάτωση στο δέρμα κατά τη διάρκεια του ντους! Το συγκεκριμένο έλαιο όταν έρθει σε επαφή με το νερό μετατρέπεται σε πλούσιο, βελούδινο αφρό και αφήνει το δέρμα απαλό κι ενυδατωμένο. Περιέχει έλαιο αμυγδάλου, το οποίο σέβεται το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας ενώ χαρίζει ένα διακριτικό άρωμα από φρέσκο αμύγδαλο!
Origins Incredible Spreadable Smoothing Ginger body scrub: 

Ιδανικό για εσάς που προτιμάτε την έντονη κι αποτελεσματική απολέπιση! Εξαφανίζει τις τραχείς και ξηρές περιοχές του σώματος για να αποκαλύψει μια αναζωογονημένη και απαλή επιδερμίδα, απαλά αρωματισμένη με το άρωμα του τζίντζερ. Fresh Line χειροποίητο σαπούνι Λητώ: 

Το αγαπημένο μας, εδώ και χρόνια! Απευθύνεται στα ευαίσθητα και λεπτά δέρματα και είναι κατάλληλο για χρήση στο πρόσωπο και το σώμα. Κλείνει μέσα του τη συνταγή της πουτίγκας της γιαγιάς: πλάθεται στο χέρι με κατσικίσιο γάλα, ρυζάλευρο, φυτικά βούτυρα, και στο τέλος πασπαλίζεται με κανέλα. Τα σαπούνια της Fresh Line είναι υπέρ-απαλά στο δέρμα, δίνουν πλούσιο αφρό και το άρωμά τους διαρκεί για ώρες!
Yankee Candle:
 Αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος! Ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο δεν είναι το ίδιο χωρίς την αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης που δίνουν τα αρωματικά κεριά. Και τι καλύτερο από τα κεριά Yankee Candle, που είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο για την υψηλή ποιότητα και τα υπέροχα αρώματά τους! Εσείς απλά διαλέξτε ένα με φθινοπωρινή μυρωδιά, όπως το Orchard Pear της φωτογραφίας, ανάψτε το και χαλαρώστε στη μπανιέρα παρέα με ένα ποτήρι κρασί και το αγαπημένο σας βιβλίο!