Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Σούσιτς: “Στις κορυφαίες εθνικές του κόσμου η Ελλάδα”

Με σεβασμό για την εθνική μας ομάδα αναφέρθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βοσνίας, Σάφετ Σούσιτς, ενόψει της αναμέτρησης για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014.

Ο Σούσιτς χαρακτήρισε συμπαγή ομάδα την Ελλάδα, ενώ εμφανίστηκε ενημερωμένος για την επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη.
Παράλληλα εξέφρασε την άποψη πως δεν πρέπει η Βοσνία να δεχθεί πρώτη γκολ.
“Είναι μια πολύ καλή ομάδα, συμπαγής, με γενναίους παίκτες και είναι φαβορί. Αυτή την στιγμή η Ελλάδα είναι μέσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου.
Δεν παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας αλλά είναι μια πολύ συμπαγής ομάδα με γενναίους παίκτες. Δεν θα σε πιέσει, αλλά θα σου κάνει 1-2 φάσεις και θα σου βάλει το γκολ” δήλωσε αρχικά για να προσθέσει:
“Ξέρω ότι γυρίζει ο Καραγκούνης, ο Σαμαράς, ο Σαλπιγγίδης, αλλά μαθαίνω πως θα λείπει ο Παπαδόπουλος. Εμείς θα παίξουμε ανοικτά για να πετύχουμε 1-2 γκολ και να πάρουμε τη νίκη. Όμως, είναι ξεκάθαρο ότι η Ελλάδα είναι το φαβορί.
Παίζει στο γήπεδό της, και δεν πρέπει να την υποτιμήσει κανείς. Δεν θέλω να δεχθούμε πρώτοι γκολ. Μας χαλά την ψυχολογία και δεν μπορούμε να αντιδράσουμε.
Θα είναι δύσκολο να αντιδράσουμε, ειδικά τώρα που θα παίζουμε σε ένα ελληνικό γήπεδο που όλοι ξέρουμε πως είναι η ατμόσφαιρα”.
 sport24.gr