Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Givenchy: Τι προτείνει να κρατήσουμε το label για φέτος το χειμώνα;

Αν ακόμη ψάχνετε την ιδανική 'it' bag που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες το χειμώνα, η νέα συλλογλη  Givenchy σίγουρα θα καλύψει όλα τα γούστα.
Με μία  classy αισθητική που επικκεντρώνεται στην ποικιλία των σχεδίων και συνδιάζει το chic στοιχείο με το μοντέρνο και το vintage ταυτόχρονα, κερδίζει στα σημεία.
Οι νέες προτάσεις του οίκου σίγουρα αξίζουν μία θέση στην λίστα των fashionistas που ψάχνουν να επενδύσουν σε κομμάτια που θα παραμείνουν κλασικά. Απλά, αλλά όχι απλοποιημένα, τα νέα σχέδια μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και στη βραδινή μας έξοδο.
Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει περισσότερους γήινους και ουδέτερους τόνους ενώ υπάρχει ποικιλία στο ύφος για να μην περιορίζεστε σε ένα μόνο στυλ. Pop μοντέρνα και ελαφρώς sporty αισθητική με τις ριγές totes ενώ οι κλασικές μονοχρωμίες κάνουν την παρουσία μας αισθητή καθώς οι μποκάρ τσάντες απογειώνουν τη ρετρό πλευρά μας. Η χωρητικότητα αποτελεί ένα μεγάλο συν για τη συλλογή συνδυάζοντας με μεγάλη επιτυχία την χρηστικότητα με το στυλ.
Ο σχεδιασμός παίζει με τη γεωμετρία, ενώ σε ό, τι αφορά τις υφές έχουμε να κάνουμε περισσότερο με εξωτικά δέρματα και πιέτες. Τα  Prints είναι αρκετά διακριτικά και δεν δεσμεύουν καμία γυναίκα όποιο και αν είναι το dress code της.
queen.gr