Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Τα νέα, σέξι αντρικά πρότυπα της έβδομης τέχνης

Οι νέοι τριαντάρηδες σταρ εγκαινιάζουν μία νέα εποχή στην αντρική κομψότητα και τη male φιλοσοφία ζωής.

Ξεχάστε τον μπερδεμένο Brand Pitt Απ’ την  Κική και την Κοκό ποια να Διαλέξω και τα παραδοσιακά κακά παιδιά. Passe Com­pose (αόριστος χρόνος). Honey, πες μας και κάτι καινούργιο!
Τα νέα, σέξι αντρικά πρότυπα της έβδομης τέχνης, έχουν κάνει σπουδές σε μεγάλα art σχολεία, είναι τύπου διανοούμενοι, ήδη νοικοκυρεμένοι και με cool ωριμότητα. Κάτι σαν τον James Dean στα 00’s στο πιο “ξέρω όμως τι μου γίνεται.”
O πολλά υποσχόμενος γάλλος ηθοποιός Luis Gar­rel είναι απόφοιτος της Con­ser­va­toire de Paris και ένας από τους πρωταγωνιστές της ταινίας Τhe Dream­ers (2003) του Bernardo Bertolucci. Έχει δεσμό με την αδελφή της Carla Bruni-Sarkozy (κουτσομπολιό αυτό) και έχει κάνει και κάποιες προσπάθειες στη σκηνοθεσία.
 Ο Sam Riley κατάγεται από το York­shire της Αγγλίας, έχει σπουδάσει στη Royal Acad­emy Of Dra­matic Arts, έχει κάνει και λίγο mod­el­ling, και είναι παντρεμένος από το 2009 με την Alexan­dra Maria Lara. Θα τον θυμάστε ίσως στην ταινία Con­trol όπου υποδύονταν τον τραγουδιστή των Joy Division.
 O Tαλαντούχος Κύριος Gar­ret Hed­lund είναι αμερικάνος και θεωρείται ως το επόμενο άστρο του Χόλυγουντ. Μαζί με τον Sam Riley και την Kris­ten Stew­art είναι η παρέα της ταινίας On the Road που θα βγει σύντομα στα σινεμά. Ίσως τον θυμάστε πιο πιτσιρικά ως Πάτροκλο στη ταινία Τροία. Είδομεν!
 Gar­ret Hed­lund & Sam Riley On the Road… to success.
 Girls like hand­some gen­tle­men!