Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ποδοσφαιρικοί αγώνες στο ΟΑΚΑ μόνο μεσημέρι, λόγω κρίσης

Η κρίση σβήνει τα φώτα στο Ολυμπιακό στάδιο. Ο Παναθηναϊκός  δεν πληρώνει το ρεύμα και έτσι αγώνες μόνο το μεσημέρι που δεν χριάζονται προβολείς.

Η ενέργεια αυτή έχει να κάνει με τις οφειλές των «πράσινων» προς το ΟΑΚΑ για το ηλεκτρικό ρεύμα.. Όπως αναφέρεται στην επιστολή, η διοίκηση του Ολυμπιακού Κέντρου καταβάλει τις οφειλές για λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, χωρίς έως τώρα να έχει εισπράξει το ισόποσό της.

«Λόγω των οικονομικών δυσχερειών της, η ΠΑΕ ΠΑΟ δεν έχει ανταποκριθεί στο ελάχιστο στις οικονομικές υποχρεώσεις της προς το ΟΑΚΑ. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο οι αγώνες ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΠΑΟ να διεξάγονται κατά τις μεσημεριανές ώρες προκειμένου να μη χρεώνεται η ΠΑΕ με τη δαπάνη ηλεκτρικού ρεύματος, την οποία καταβάλλει το ΟΑΚΑ χωρίς να έχει εισπράξει το ισόποσό της από την ΠΑΕ ΠΑΟ και ταυτόχρονα αυξάνεται το ποσό των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το ΟΑΚΑ», αναφέρεται στην επιστολή.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ, Πέτρος Γαλακτόπουλος «εφόσον δεν πληρώνεται το ρεύμα τι να κάνουμε; Δεν είχαμε άλλη επιλογή. Παρά το γεγονός ότι έχουμε κάνει διακανονισμό με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δεν έχουν καταβληθεί τα οφειλόμενα. Το ποσό ξεπερνά το 1.500.000 ευρώ... Δεν είναι όμως μόνο ο Παναθηναϊκός που χρωστάει. Είναι και η ΑΕΚ, είναι και οι Ομοσπονδίες...». 
 
briefingnews