Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Στο τραπέζι η περίπτωση Κατσουράνη

Το όνομά του Κώστα Κατσουράνη έπεσε στο τραπέζι κατά την πολύωρη μεταγραφική σύσκεψη των έξι στον ΠΑΟΚ, η οποία έγινε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη.
Μπορεί βέβαια στη δημοσιογραφική πιάτσα να μη διέρρευσε, αλλά η πιάτσα των ατζέντηδων όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα «GOAL» το έμαθε από πρώτο χέρι. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ζήσης Βρύζας ήταν εκείνος που πρότεινε την απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη τον Γενάρη! Ποντάροντας στην πείρα του αλλά και στο ότι ο «Κατσούρ» -όπως υποστήριξε ο πρόεδρος του «δικέφαλου»- είναι... πολυθεσίτης και πολυσύνθετος». Κι αυτό αφού μπορεί να δώσει λύσεις από τον άξονα τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά, βοήθειες στο σκοράρισμα ακόμη και στο κέντρο της άμυνας...

Κόντρα, όμως, στον Βρύζα, ο Γιώργος Δώνης δεν αποτέλεσε ένθερμο υποστηρικτή της ιδέας να αποκτηθεί ο 33χρονος διεθνής αμυντικός μέσος. Οχι γιατί δεν αναγνωρίζει τις αγωνιστικές περγαμηνές του Κατσουράνη, αλλά επειδή εκτιμάει πως δεν χωράει και δεν θα βρει την απαραίτητη χημεία όταν υπάρχουν ήδη στο ρόστερ της ομάδας οι Λάζαρ, Φωτάκης, Πάμπλο Γκαρσία και οι ανερχόμενοι Κάτσε, Πέλκας.


pamesports