Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ-Δήλωση σοκ!

Καλεσμένη στην εκπομπή "Βράδυ" ήταν την Τετάρτη το κινηματογραφικό κορίτσι του Τζέιμς Μποντ (James Bond), Τόνια Σωτηροπούλου.

Η εντυπωσιακή μελαχρινή ηθοποιός κάθισε αναπαυτικά στην πολυθρόνα του Πέτρου Κωστόπουλου και μίλησε τόσο για την επίμαχη σκηνή στην ταινία "Skyfall" με τον Ντάνιελ Κρέγκ (Daniel Craig), όσο και για τη συνήθεια της να κάνει βόλτα στα νεκροταφεία.
Φορώντας ένα μαύρο δαντελένιο φόρεμα απάντησε σε όσους την κατηγορούν ότι εμφανίζεται μόλις μερικά δευτερόλεπτα στη ταινία "Skyfall", λέγοντας με μια δόση χιούμορ: "Έκλαιγα πάρα πολύ".
Μιλώντας για τους άνδρες δήλωσε ελεύθερη και ωραία! "Οι περισσότεροι σύντροφοί μου είναι ξένοι. Οι Έλληνες είναι λίγο πιο μπρουτάλ απ' ότι θέλω.
Οι Άγγλοι είναι λίγο πιο χαμηλών τόνων. Προτιμώ αν σηκωθώ το πρωί και πάω να πάρω καφέ και ο άλλος επειδή έχει νεύρα να μου πει με μια "ψεύτικη ευγένεια" τι κάνεις, παρά να είναι σκυθρωπός. Εκτιμώ, όμως, πολύ τους Έλληνες, γιατί θεωρώ πως είμαστε ένας σπουδαίος λαός και έχουμε χιούμορ".
Τέλος αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι τη γοητεύει να κάνει βόλτες στα νεκροταφείο των ξένων χωρών. "Δεν είμαι νεκρόφιλη απλά με γοητεύουν πολύ τα νεκροταφεία", είπε χαρακτηριστικά.

radar