Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Υπηρεσία πληρωμής τελών κυκλοφορίας με 6 άτοκες δόσεις από την Τράπεζα Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει την υπηρεσία μιας στάσης για την πληρωμή των Τελών Κυκλοφορίας 2013 στα δίκτυα εξυπηρέτησής της και της πρώην ATEbank, παρέχοντας και την δυνατότητα για έως και 6 άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικών καρτών της τράπεζας.

 Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της τράπεζας, ο πολίτης δεν χρειάζεται να έχει ήδη «κατεβάσει» το ειδοποιητήριο Τελών Κυκλοφορίας του οχήματός του από το taxisnet. Αρκεί να έχει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και τον ΑΦΜ του ιδιοκτήτη του και η τράπεζα αυτόματα θα ανακτήσει τους απαιτούμενους κωδικούς πληρωμής και το οφειλόμενο ποσό κατευθείαν από τα συστήματα της ΓΓΠΣ του ΥΠΟΙΚ, για να ολοκληρώσει την πληρωμή.
Επιπλέον, όπως σημειώνεται, οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να προσέλθει στο δίκτυο καταστημάτων της τράπεζας, ή να συνδεθεί με τις online υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής winbank.gr, easypay.gr και ATEbank.gr για την εξόφληση των Τελών του, έχοντας επιλογές χρέωσης λογαριασμού, μετρητών και χρεωστικής κάρτας.
Μάλιστα με χρήση πιστωτικής κάρτας Τράπεζας Πειραιώς και ΑΤΕbank παρέχεται και η δυνατότητα για έως 6 μηνιαίες άτοκες δόσεις, τόσο στα καταστήματα όσο και στις online υπηρεσίες.