Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Η Rachel Zoe σου δείχνει πως να φορέσεις το floppy καπέλο

Ακόμα και αν ανήκεις στη μερίδα του πληθυσμου που δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τη Rachel Zoe σίγουρα θα συμφωνείς ότι όσον αφορά στο boho στυλ, η διάσημη stylist παίρνει δέκα με τόνο,
για να μην πούμε ότι ήταν και αυτή που το επανέφερε στη mainstream fashion σκηνή. Για να περάσουμε όμως στο θέμα μας, που δεν είναι άλλο από το floppy καπέλο (και συγκεκριμένα το πως θα το φορέσεις) είπαμε σήμερα να μοιραστούμε μαζί σου τα μυστικά της σχετικά με το πως φοριέται το μεγάλο floppy καπέλο.

1. Ιδανικός σύντροφος για το floppy καπέλο σου είναι το μακρύ φόρεμα. Το χρώμα που θα διαλέξεις εξαρτάται αποκλειστικά από σένα. Αν είσαι fan των έντονων αποχρώσεων μπορείς να διαλέξεις ένα κίτρινο ή φούξια φόρεμα και να το συνδυάσεις με ένα λευκό καπέλο ενώ αν προτιμάς τα γήινα χρώματα μπορείς κάλλιστα να κινηθείς σε αυτά τα επιπεδα προσέχοντας πάντα η απόχρωση του καπέλου να είναι συγγενική αυτής του φορέματος ώστε να δημιουργείται ένα αρμονικό σύνολο.

2.
Τα γυαλιά είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο του συνόλου τόσο όσον αφορά στην προστασία των ματιών σου από την ακτινοβολία όσο και από άποψη στυλ όπως έχουμε πει πολλές φορές. Το floppy καπέλο απαιτεί ένα ζευγάρι 70′s γυαλιά με μεγάλους στρογγυλούς φακούς που θα προσδώσει αμέσως στο outfit λίγο από τον αέρα των κοσμοπολίτικων resorts.
3. Σε γενικές γραμμές όσο πιο λίγα κοσμήματα φοράς το καλοκαίρι τόσο το καλύτερο. Υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις στον κανόνα. Στην φωτογραφία της Zoe βλέπεις μια από αυτές. Μπορεί η σκέψη ότι το καλοκαίρι θα φορέσεις ένα τόσο ογκώδες κόσμημα να σου φαίνεται τρελή αλλά υπό ορισμένες συνθήκες η χρήση ενός statement κομματιού θεωρείται απαραίτητη – πόσο μάλλον όταν το σύνολό σου περιλαμβάνει ένα floppy hat. Μια καλή λύση για τις διακοπές σου είναι να έχεις πάντα μαζί σου ένα αντίστοιχο κόσμημα και να το προσθέτεις στο σύνολό σου για να το κάνεις λίγο πιο “επίσημο”.
πηγή:missbloom