Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Χωρίζει ο σχεδιαστής Βλάσσης Χολέβας - Γιατί η σύζυγός του έφυγε στο εξωτερικό

Δημοσιεύματα θέλουν τον Βλάσση Χολέβα να χωρίζει από τη σύζυγο και μητέρα της διχρονης κόρη του, Άννα Βελοσόφκσι. Όλες οι λεπτομέρειες.
Στα πρόθυρα του χωρισμού είναι ο σχεδιαστής Βλάσσης Χολέβας με τη σύζυγό του, Άννα Βελοσόφκσι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Espresso".
Τους τελευταίους μήνες το μοντέλο είναι στη Γερμανία μαζί με την κόρη που έχει αποκτήσει με τον σχεδιαστή. Οι δυο τους ήρθαν το Πάσχα στην Ελλάδα αλλά και πριν από λίγες μέρες ώστε μπαμπάς και κόρη να περάσουν χρόνο μαζί.
"Η κρίση τρόμαξε την Άννα και όλα αυτά που άκουγε και έβλεπε να συμβαίνουν καθημερινά στην Ελλάδα και αποφάσισε να φύγει. Ανησυχούσε για το μέλλον της κόρης τους. Ο Βλάσσης εργάζεται πάρα πολλές ώρες και δεν βλέπονταν πολύ λόγω των υποχρεώσεών του. Έτσι αποφάσισαν να πάει στη Γερμανία όπου θα έχει βοήθεια από την οικογένειά της αλλά και περισσότερες επαγγελματικές προτάσεις", είπε φίλος του ζευγαριού.
Οι δυο τους ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα όταν γνωρίστηκαν στο Μαϊάμι και παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2010 στη Γερμανία. Έχουν αποκτήσει μια κόρη η οποία τώρα είναι 2 ετών και ονομάζεται Ιζαμπέλα-Σοφία.
Ο σχεδιαστής μάλιστα της έχει μεγάλη αδυναμία αφού μιλώντας για εκείνη λέει πως: "Η Ιζαμπέλα είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου".
πηγή:news247.gr