Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Ψιλοτάκουνα σε φλούο χρώματα. Η τάση της μόδας στην οποία δεν αντιστάθηκαν οι stars

Tο φλούο είναι η απόλυτη τάση για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Και φυσικά αυτό δεν ισχύει μόνο για τα ρούχα, αλλά και για τα αξεσουάρ.
Αν λοιπόν δεν είστε από τις τολμηρές που θα επιλέξετε φλούο χρώματα για τα ρούχα σας, μπορείτε να κάνετε τη διαφορά, επιλέγοντας να φορέσετε ψιλοτάκουνα σε αυτά τα χρώματα.

Πολλές celebrities δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στη νέα τάση της μόδας και επέλεξαν να κάνουν εμφανίσεις που κέντρισαν όλα τα βλέμματα στα… πόδια τους.

Πρώτη και καλύτερη η Kim Kardashian που θέλει πάντα να είναι trendy και in fashion. Την τσάκωσε λοιπόν ο φωτογραφικός φακός πριν από λίγε εβδομάδες σε εκδήλωση να φορά ένα μεταλιζέ στράπλες φόρεμα, το οποίο είχε συνδυάσει με ένα ζευγάρι ψιλοτάκουνες γόβες σε έντονο, φλούο, ροζ χρώμα.

Και η πρωταγωνίστρια του «Gossip Girl», Michelle Trachtenberg δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη νέα παιχνιδιάρικη τάση. Φόρεσε λοιπόν ένα total black, casual outfit και έδωσε ένταση με ένα ζευγάρι καταπληκτικές μωβ γόβες.

Η Jayma Mays έκανε επίσης αίσθηση στην εκδήλωση για την πρεμιέρα του νέου video clip του Paul McCartney για το τραγούδι «My Valentine», αφού… ισορρόπησε πάνω σε ένα ζευγάρι κατακίτρινα πέδιλα, τα οποία μάλιστα της κόστισαν μόλις 35 δολάρια!!!!

Η Kristen Stewart πάλι μπορεί να μην αισθάνεται και πολύ άνετα στις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, όμως στα Kid’s Choice Award επιβεβαίωσε όλους εκείνους που λένε ότι το ασχημόπαπο έχει μεταμορφωθεί σε κύκνο. Φόρεσε λοιπόν ένα απόλυτα μοδάτο μπλε δαντελένιο φόρεμα που συνδύασε τέλεια με ψιλοτάκουνες γόβες στην ίδια απόχρωση.

Η πρώην του Kanye West, Amber Rose είναι γνωστή για τις εκκεντρικές της εμφανίσεις. Φόρεσε λοιπόν ένα τιρκουάζ, στενό, μίνι φόρεμα και για να δώσει ακόμη μεγαλύτερη ένταση το συνδύασε με ένα ζευγάρι κίτρινες, φοσφοριζέ γόβες.

Τέλος η τηλεπερσόνα Audrina Patridge κατέφτασε στην πρεμιέρα της ταινίας «The Avengers» με ένα κατακόκκινο φόρεμα το οποίο συνδύασε με φούξια 12ποντα.
 πηγή:star.gr