Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Απόδρασε με country style!

Ο καιρός μπορεί να μας προβληματίζει ακόμη αλλά όπως και να το κάνουμε η Άνοιξη έχει μπει για τα καλά και τον ήλιο τον βλέπουμε πλέον πιο συχνά!
Τα τριήμερα με τις αργίες έχουν αυξηθεί, το Πάσχα πλησιάζει και στο μυαλό μας υπάρχει μόνο μια φράση: «Όπου φύγει… φύγει». Πάρε την κοπέλα σου ή τους κολλητούς σου και χωρίς να κάνεις δεύτερη σκέψη, φύγε από την πόλη και πήγαινε στην εξοχή να αναπνεύσεις λίγο οξυγόνο, μεγάλε! Αλλά όπως όλες οι περιστάσεις, έτσι και μια απόδραση στην εξοχή, απαιτεί dress code, όχι μόνο για να είσαι κομψός που αυτός είναι και ο στόχος μας, αλλά για να είσαι και άνετος…
Καρό εναλλακτική!
Πηγαίνοντας στην εξοχή θα μπορούσες σίγουρα να φορέσεις ένα απλό t-shirt και να νιώθεις μια χαρά και άνετος. Αλλά εξοχή χωρίς καρό γίνεται; Πως θα ταυτιστείς με το αρσενικό της φύσης;
  Βαμβακερό καρό πουκάμισο Ted Baker, Attica the Department Store
Κάτι διαφορετικό!
 Βγες από την μαυρίλα του χειμώνα και προσαρμόσου στα χρώματα του καλοκαιριού που θέλουν το μπλε να κυριαρχεί. Συνδυάζεται άνετα με navy look και καρό σχέδια.
  Γυαλιά ηλίου με μεταλλικό και κοκάλινο σκελετό Prada, Luxottica
Βάλε χρώμα!

Οι ζώνες παίρνουν άλλη τροπή, και το δέρμα τους καλοκαιρινούς μήνες έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Αυτό που κυριαρχεί είναι οι υφασμάτινες ζώνες και ειδικά αυτές που έχουν περισσότερα από ένα χρώματα. Έτσι στιλιστικά είσαι ασφαλής!
  Υφασμάτινες ζώνες Massimo Dutti
H εποχή της πλέξης!

Τα δερμάτινα βραχιόλια έχουν αλλάξει σχεδιαστικά εδώ και χρόνια. Τέλος πλέον τα μονοκόμματα σχέδια δέρματος και η καινοτομία είναι η πλέξη. Πιο ανάλαφρη εικόνα!
 Δερμάτινο βραχιόλι Massimo Dutti
Γηινες αποχρώσεις!
Μια βόλτα στην εξοχή ή εν πάση περιπτώσει εκτός πόλεως, σε εμπνέει να φορέσεις γήινες αποχρώσεις για να εναρμονιστείς με το περιβάλλον. Και φυσικά δεν ξεχνάμε τα αξεσουάρ…
  Ρολόι χρονογράφος με δερμάτινο λουράκι Massimo Dutti
Φθαρμένες καταστάσεις!
 Όσο πιο φθαρμένο και ταλαιπωρημένο δείχνει ένα τζιν παντελόνι τόσο πιο in είναι. Και εννοείται ότι η εξοχή είναι το πιο κατάλληλο μέρος για να φανεί το grunge στοιχείο που αντιπροσωπεύει.
  Τζιν παντελόνι Marlboro Classics
Τα απολύτως απαραίτητα!
 Τι μπορεί να χωρέσει σε ένα μεσαίο σακ βουαγιάζ. Τα απολύτως απαραίτητα! Για ένα διήμερο θα φύγεις όχι για πάντα. Οπότε δύο t-shirts. δύο ζευγάρια κάλτσες. δύο εσώρουχα , μια ζακέτα και ότι άλλο πιστεύεις ότι θα σου είναι χρήσιμο, χωράει μια χαρά σε ένα sac voyage!

Φωτο:  Δερμάτινο sac voyage Marlboro Classics
Εκεί στην έρημο!
 Ναι αυτά τα παπούτσια τα ονόμασα desert boots αλλά μόνο στο όνομα έχουν να κάνουν με τις απέραντες εκτάσεις της ερήμου. Κατά τα άλλα είναι ένα από τα πιο άνετα υποδήματα για την πόλη αλλά και εκτός. Φόρεσε τα με τζιν και υφασμάτινα παντελόνια και η άνεση τους θα σε εκπλήξει.

Φωτο: Σουέτ desert boots Marlboro Classics
Δερμάτινη κομψότητα!

Ένα δερμάτινο σακάκι ή jacket από μαλακό δέρμα πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου. Οι μέρες είναι ζεστές αλλά οι νύχτες μια δροσιά την έχουν. Και μην ξεχνάς ότι ένα δερμάτινο πάντα προσθέτει έξτρα στιλ στην εμφάνιση σου, και ειδικά σε γήινα χρώματα.

Φωτο: Δερμάτινο σακάκι Marlboro Classics
Για παν ενδεχόμενο!
Ο καιρός έχει πολλές αλλαγές και αν πάρεις τα όρη και τα βουνά δεν σου υπόσχεται κάνεις ότι δεν θα γυρίσεις κρυωμένος. Οπότε ένα λεπτό cardigan θα σε προστατέψει από πολλά αναπάντεχα προβλήματα υγείας.

Φωτο: Βαμβακερό cardigan Energie
πηγή:menslounge.gr