Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Έξαλλοι στη ΝΔ κατά της Έλλης Στάη για την σκανδαλώδη προβολή του Κύρτσου

Μένεα πνέουν στη ΝΔ κατά της Έλλης Στάη και της Διεύθυνσης Ειδήσεων της ΕΡΤ μετά την ανακοίνωση του ΛΑΟΣ ότι ο δημοσιογράφος Γιώργος Κύρτσος
θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και εκπρόσωπος τύπου του κόμματος του Γιώργου Καρατζαφέρη.
Ο Γ. Κύρτσος, το τελευταίο χρονικό διάστημα, είχε τύχει καθημερινής προβολής από το δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης και την εκπομπή NETWEEK της Έλλης Στάη. Εμφανιζόταν καθημερινά, σαν να ήταν… συμβασιούχος ένα πράμα.
Το γεγονός δεν είχε περάσει απαρατήρητο- κάποιες διαφωνίες είχαν διατυπωθεί, υπό τη λογική ότι δεν είναι δυνατόν να τυγχάνουν  τέτοιας προβολής συγκεκριμένοι- επιλεγμένοι δημοσιογράφοι. Ωστόσο, ο Γ. Κύρτσος εξέφραζε γενικά συντηρητικές απόψεις και τα στελέχη της ΝΔ δεν δημιούργησαν μεγάλο θέμα, έστω και αν πολύ συχνά ήταν επικριτικός για το κόμμα της Συγγρού.
Με την ανακοίνωση του ονόματός του όμως ως εκπροσώπου τύπου και υποψήφιου βουλευτή Επικρατείας, η εικόνα άλλαξε άρδην. Στη Συγγρού, αντελήφθησαν ότι επί μακρόν, η κρατική τηλεόραση διαφήμιζε τον σημερινό εκπρόσωπο του ΛΑΟΣ και τις απόψεις του- ουδείς πιστεύει ότι Κύρτσος και Καρατζαφέρης άρχισαν να συζητούν χθες- προχθές.
Ουδείς φυσικά σκέφτεται ότι η Έλλη Στάη και η Διεύθυνση Ειδήσεων έπαιξε ηθελημένα το παιχνίδι του ΛΑΟΣ, αλλά όπως σημειώνεται, μια σειρά επιλογών κρίνεται εκ του αποτελέσματος…
ΥΓ: Χθες ο Γ. Κύρτσος δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή της κυρίας Στάη. Τυχαίο;
πηγή:newpost.gr